OVER BBA

Budget Bouw Amsterdam is een ervaren afbouwbedrijf gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. Wij zijn met name ervaren in totaalafbouwprojecten waarbij verschillende vaklieden met elkaar samenwerken. Wij kunnen alle werkzaamheden verzorgen en coördineren het volledige project.

Wij hebben goede samenwerkingen met verschillende projectontwikkelaars en vastgoedbedrijven. Wij werken ook regelmatig voor particulieren bij de verbouw, afbouw of renovatie van hun woonhuis of appartement. Budget Bouw Amsterdam rond gemiddeld 30 middelgrote tot grote projecten per jaar af.

De kracht van Budget Bouw Amsterdam is onder meer de snelle, vakkundige dienstverlening, in een team van veelal Hongaarse vaklieden die werken volgens de Nederlandse standaarden. Door de goede samenwerking en flexibiliteit kan Budget Bouw Amsterdam zeer scherpe tarieven aanbieden. Onze offertes zijn zeer transparant qua opzet en het komt zelden tot een meerprijs omdat wij ons graag extra inzetten en goede service leveren.

Budget Bouw Amsterdam is een eenmanszaak en werkt als spil in een groep van gespecialiseerde zzp’ers.

Budget Bouw Amsterdam werkt in de regio Groot Amsterdam, waaronder stadsdelen Centrum, West, Nieuw-West, Zuid, Noord, Oost en Zuidoost, en ook de omliggende plaatsen Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Purmerend, Hoofddorp, Almere, Ouderkerk a/d Amstel.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden, klik dat op deze DIENSTEN.

Wilt u direct een offerte opvragen, neem dan telefonisch contact op dan maken wij een vrijblijvende afspraak of stuur een e-mail via de contactpagina.